tisdag 13 juli 2010

Inspiration
Efter ett fuktigt och varmt besök i Kungälv, så kom vi hem med lite godsaker i en stor påse. Jag vaknade i natt vid 4-tiden och var så sysugen att jag inte somnade om på flera timmar... var bara tvungen att besöka en tygaffär.
Efter eftermiddagslatten, så åker symaskinen fram och jag tänker inte laga middag idag...
Edit: Butiken vi köpte tygerna i heter Kungälvs tyglager och broderigarnet kommer från Terapi- och Handarbetsboden på Västra gatan.

9 kommentarer:

aafke7 sa...

HI Tina!How nice!
Did you ever see this?http://www.mysewingcircle.com/
It's perhaps something for you?

Malin sa...

älskar det rosa plysch tyget!! har själv klämt och känt på det ett fler tal gånger... ser fram emot visat resultat efter sy stunden !

frisky frog sa...

Fniss, det är rätt! Stå på dig och tala om för övriga i familjen var du har gömt nycklen till kylskåpet. ;)
Vilken härlig färgpalett!

Beatrice sa...

Får man fråga vilken tygaffär du besökte? Jag har nyss börjat sy efter ett långt uppehåll och har inte så bra koll på butikerna i närheten. Jag misstänker att jag inte bor så långt ifrån dig =)

Beatrice sa...

Tack! Den butiken besökte jag ofta på 80-talet men hade helt glömt av den... Ser ut att vara fina tyger så det är nog dags att åka dit igen. =)

fale artut sa...

Så fina färger! Skall se vad Du gör för kul senare.......

Tant Brun & Tant Grön sa...

Men, har du verkligen köpt det rosa tyget på Tyglagret. Det var ju superhärligt! Vad ska du sy av det? Har mycket plysch hemma men det blir liksom aldrig något av det. Några tips?

Tina sa...

Just nu är det bara klapptyg, men jag funderar på byxor eller en tunika. Så fort det blivit något av tyget, så hamnar det här på bloggen. ☺

Medea sa...

Det rosaröda tyget är underbart!! Jag har liknande rött med svarta prickar hemma i Jkpg. Det ska bli kul att se vad du hittar på av det. Tunikor i Velour är underbart skönt att ha på sig när det är lite svalare ute.