tisdag 8 februari 2011

Alternativ till stickning

Tecknen har funnits i ett par veckor, men jag har låtsats som ingenting. Molvärk i handleden... och igår slog det till rejält... tufft yogapass och massa stickning. Nu är det stickförbud som gäller! Vad gör man av sin tid, när stickningarna inte får röras?
Sy kanske går bra...

11 kommentarer:

HandMade sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
HandMade sa...

Det är inget kul att få ont i handleden! Men du får vila den med din SUPERFINA symaskin! Vad avis jag blev nu rå! Fantastiskt fin!

Helena sa...

Krya på dig, kanske du ska ta en paus från allt handarbete. Jag stickade med Lovikkagarn, och fick skavsår på fingrarna.

Ett nystan.. sa...

Usch.. trist. Är ju så svårt ibland att lyssna på sin kropp när man tycker något är kul.. Hoppas det går bättre att sy. Krya på dig..

Pernilla sa...

Stackars dig. Jag har ont i en axel och ska låta bli stickning ett tag. Så nu blir det mest läsning för min del och lite bakning.

Medea sa...

Hoppas att du får något fint sytt och att det inte blir mer ont i handleden. Ikväll ska jag gå på mitt första yogapass utanför hemmet. Har bara kört hemma tidigare och även det var ett tag sedan.

Ann sa...

En vän till mig fick stickförbud i somras och långt långt in på hösten, men virka och brodera funkade finfint.

Tack för underbart bra toe-up mönster.

Fiff sa...

Usch då :-( Men som sagt, det finns ju mycket annat pyssel du kan trösta dig med! Det kanske tar udden av abstinensen i alla fall :-)

Ulla-Bella sa...

Det var jo synd. Men håper du klarer å sy så lenge:)

Madeleine sa...

Ajaj! Jag känner igen det där - man blir så ställd, och vet inte alls vad man ska fördriva tiden med. Frustrerande!

Susan sa...

Ouch! So sorry about your wrist. Sometimes my writs hurts like that, too. It's so hard to take a break from knitting, but sometimes turning to other crafts can spark even greater creativity.