söndag 3 oktober 2010

Söndag med sorgkant

Nu har det hänt igen!?!?! Ännu en av våra katter har fått sätta livet till i trafiken. I år har vi förlorat sex katter. Tre kattungar som blev ihjälbitna av hunden i våras. Dexter blev påkörd av en bil och Selma, den lilla svarta luddbollen, blev sjuk... och nu har vår fina Rosa också blivit överkörd...


11 kommentarer:

teresa sa...

SÅ sorgligt! Stackars katter, stackars ni.

Eva i Halmstad sa...

Å så trist, de känns inte riktigt rättvist.
Må så gott de går
Eva

Bland nystan o papper sa...

Usch SÅ tråkigt!
;(

Anta sa...

Usch vad hemskt, må så gott det nu går :(

Fiff sa...

Åh, så hemskt! Vilken sötnos hon var. Hoppas att det känns lite lättare snart, och att du kanske kan hitta en ny kattkompis..? Det är ju så underbart att ha katter runt sig. Tänker på dig!

Anonym sa...

Oh, how very, very sad! Rose was such a beauty. I love cats (we have three), and it is a constant worry of mine that one of them will get hit by a car. I am so very sorry about all of the kitties you have lost this year.

Anna sa...

usch och fy, är det mamman till våra? med rädlsa för våran väg har jag inte slätt ut våra katter ännu. ta hand om dig!

Ulla-Bella sa...

Trist å miste dyrene sine på den måten:(

The Willow Fairy sa...

Usch vad hemskt. Alltid trökigt när en familjemedlem går bort, men ännu så mkt värre när de inte fått leva hela sitt liv. Hoppas hon inte led.

Lilli sa...

Oh,jag känner med dig. Vi har haft två jättegoa, underbara hundar. Den första blev bara 7 månader den andra 6 år. Båda blev sjuka och fick somna in. Det är verkligen en stor sorg nät ett djur dör. De är ju en kär familjemedlem. Ett år efter den senaste hunden kände vi att vi kunde köpa en ny liten valp, Nora, som nu är 3,5 år och frisk (än så länge). Hoppas att du återhämtar dig igen.

MADE BY K sa...

Sådan otur du har med katterna!! Det finns verkligen inget värre än när de går bort!!
Kram/
Annica