torsdag 28 april 2011

Är det en blivande passion...En generös vän med många pelargoner har gett mig en massa fina sticklingar, som nu får bo på vår glasveranda. Jag har plötsligt börjat googla pelargoner, köpt pelargonjord och till och med beställt pelargonfrön, en fantastisk orange sort som heter Orange Appeal (ja, ni märker själva... ). Ibland känns det som om jag inte hinner med mig själv...

7 kommentarer:

mary-ann sa...

tror att som hantverkare så har man lättare för att fastna för allt mer eller mindre...man måste ju prova på som jag brukar säga här hemma :)

Fru Elsa sa...

Det där känner jag igen, va själv fast i kanske två år. Ganska trevligt, men familjen som inte gillade dofterna, som ju är lite speciell från pelargoner, är glada åt att jag övergav den hobbyn! Lycka till, njut och hoppas du ändå hinner med dig själv.

Torprosen sa...

Ja,det är lätt att fastna i den fällan och väldigt trevlig...har du då en veranda så är det perfekt. Ha en go helg önskar Torprosen

Fiff sa...

Var inte rädd, det är bara kreativa infall! Det finns ju människor som inte har några infall alls, usch så tråkigt! Jag har vant mig vid att ha det, och min man också ;-)

Marianne sa...

Det är en trevlig hobby det också, jag var riktigt fast för ett par år sedan då hade jag 250 olika sorter men nu har jag lugnat ner mig och har ca 20-30 st, måste ju köpa garn också ;)

Lilli sa...

Det verkar vara en trevlig passion :) Jag har fullt upp med att låta min pelargonior övervintra och blomma om, några gånger. Det räcker för mig :)
Din prickiga klädnypspåse är jättesöt. Ha en bra helg!

Anta sa...

Man kan ju inte låta bli att ha pelargoner dom är ju så fina,jag har oxå fasnat för dom. lycka till med dom hoppas att du får njut ordentligt av dom.