söndag 10 april 2011

En söndag

Min sjalstickning växer långsamt (en kvart om dan och en hel del baklängesstickning)och nu börjar spetsmönstret träda fram... igår satt jag ute i solen och stickade och det var så skönt... säg det inte till någon, men det blev nog två kvartar...


Denna dag har M och jag varit på utflykt till Skärhamn och Nordiska akvarellmuseet och tittat på utställningen med Julie Nord. Vilken härliga och läskiga bilder! Nu när jag skriver om det känner jag att jag vill åka dit och se den en gång till. Vi drack latte ( med extra medhavd vispad grädde i, mums...) på ett fik intill och på hemvägen svängde vi in till Stockevik och åt vår minipicknick (ägg, makrillfilé, ost och valnötter)

10 kommentarer:

Madeleine sa...

Vad härligt det ser ut! Och sjalen blir vacker :D

Susilull sa...

Visst har det varit en härlig helg! Fin utflykt ni varit på (i mina hemtrakter)! Ser själv framemot att se Julie Nord-utställningen, har lovat vänta in dottern som också vill se den.

Hedvig sa...

Tack för tipset ang. mitt lilla designproblem! Såg vad du menade nu när jag drog muspekaren över. Förstår bara inte hur det uppstått av sig själv och har inte hittat något sätt att få bort det... suck...

Ulla-Bella sa...

Så fint sjalet blir. Flott bilde fra bryggen:)

Fiff sa...

Två kvartar minsann ;-) hihi. Sjalen blir säkert superfin!

teresa sa...

Kul att utflykten blev lyckad. Stockevik är jättefint, där skulle jag kunna bo!

Snäckskalsdalen. sa...

Mysig utflykt och vacker sjal! Den gör sig verkligen där bland mossan.
Agneta kram

disa sa...

Jamen gör det! Det är otroligt roligt att växtfärga. Så fin sjalen blir. =)

Lilli sa...

Så härligt med utflykt! Både Skärhamn och Stockevik är fina ställen och utflyktsmål :) Det var ju jättehärligt väder i söndags också. Sjalen är superfin, ser så mjuk och skön ut. Ha det vårgott!

Torprosen sa...

MMmmm härliga bilder du visar, skall försöka ta mig ut och se utställningen, den verkar fin..Kram Torprosen