torsdag 6 januari 2011

October Leaves Fingerless Mitts

Jag fick en beställning på ett par handledsvärmare i mörkturkos, så det fick bli October Leaves Fingerless Mitts. En favorit i repris... dom är roliga att sticka och det är en annorlunda lösning på tummen. Jag ändrade lite på ökningarna för jag ville inte ha så tydliga hål i mönsterstickningen. Trådarna är fästade ;-) och imorgon blir det leverans. Garnet är rester av Araucania Ranco och jag använde stickor 2,5 mm.
Nu har jag massor av olika projekt i huvudet som trängs och inget känns riktig självklart... bra läge att fästa trådar och sticka färdigt min Olivetröja. Hmm... låter lite tråkigt... får se hur det blir med det.


Imorgon planerar jag att få färdigt nästa del av sockstickningfilmerna - Benet. Därefter är det det dags att filma extramaterialet - min bästa avslutning på sockarna.

6 kommentarer:

Fiff sa...

Oj, så fina! Det ser ju ut som det är riktigt mönster på tummen också! Najs :-)

Fiff sa...

åh, just det! Blev jätteglad när du berättade virk-hemlisen för mig! Jag blir nästan lite stolt, och väntar spänt på resultatet!

Ulla-Bella sa...

Kjempefine pulsvanter du har strikket:)

Saras pyssel sa...

Jättefina! De åkte direkt in bland favoriterna! :-) Snälla, söta Tina - du som gör sådana fina filmer - du har inte lust att visa hur man ska göra när man gör dina tå-upp-sockar med två sockar samtidigt? Jag har redan bestämt mig för vilket garn jag ska använda. Måste bara avsluta lite annat först...

Alexandra sa...

Snygga! Hur har du hunnit med dessa samtidigt som du gör sock-film? Du är kreativ du =)

MADE BY K sa...

Tjusiga handledsvärmare!! Känner igen det där att de kan bli lite trångt i huvudet :))