tisdag 7 juni 2011

Wohoo, ett syrum!

Vi har ju nyligen renoverat gästrummet och spegelvänt mot det, så har vi ännu ett litet rum. Dessa båda rum bodde flickorna i när dom var små, men nu har rummen stått övergivna länge. Det andra rummet satte vi igång med förra helgen, för att Sofia och August skulle kunna få plats i gästrummet, när dom kom och hälsade på. Det blev en tuff vecka för M... spackling, slipning och målning, fast tapereringen fick han hjälp med (handleden börjar bli bättre). Jösses vad vi slet!! :-) En kvart innan dom dök upp i fredags spikade han upp sista golvlisten och jag hann bära in dom sista tyg- och bokhögarna i mitt nya syrum. Sen dess har jag målat hyllor och och fixat och donat... ett roligt göra... har inte ens hunnit provsy där inne än. Fast imorgon är det dags, för då ska det sys draperier som ska sitta framför trådbackarna.

Kan bli framtida stickhörna.                 Draperityget ligger och väntar.

Fortfarande lite plats kvar...

För att komma ihåg var skruvarna ska sitta, när stativet är färdigmålat...

13 kommentarer:

Ulla-Bella sa...

Der blir det fint. Deilig med alle kurvene-de får du plass til mye i:)

englundskan sa...

Grattis lyllo! Om du inte läst Virgina Wolfs bok Ett eget rum, så kan det vara ett lästips i sommar.

Johanna Stålros sa...

Jättefint! Kram Johanna

Snäckskalsdalen. sa...

Oh, eget syrum är lyx, jag har ett litet krypin som är min skrubb och det är nästan heligt. Det är så bra att ha. Ditt blve jättefint, verkligen.
Agneta kram

Madeleine sa...

Alla borde ha ett eget syrum!! :D

Fiff sa...

Åh, vad fint! Du är snabbare än mig på att fixa ditt syrum ;-) O vilken cool symaskin du har! Men...är det så att du förvarar ditt garn nån annanstans..? Det syns ju inte så mkt på bilderna :-)

Pixi sa...

Härligt!! =)

Hedvig sa...

åååååh, jätteavis! Jag vill också ha ett eget syrum! :)

disa sa...

Så underbart med ett eget hantverksrum!! Ser jätte fint ut. =)

Clara sa...

Vilket underbart rum! Precis som många andra är jag avundsjuk, ett eget pysselrum med massa förvaring är ju rena drömmen!

englundskan sa...

Jag satt här och funderade på ditt fina syrum, och så började jag räkna efter hur många ställen jag har tyg och garn på. Sju, minst. Och nu kommer dottern hemflyttande... Man undrar ju hur det ska sluta, hon är likadan.

Inge sa...

Underbart med eget syrum. Tänk att få ha allting på ett och samma ställe och inte behöva dra fram och packa undan symaskinen hela tiden. Åhhh....
Hoppas min nästyngsta studerar snabbt så jag sedan kan lägga beslag på hans vindsrum.

Torprosen sa...

Så jättefint det blev ditt syrum..härligt med ordning och reda, den som hade det!!Torprosen