måndag 27 juni 2011

Tittut!


Foto: brorsan
Helt oplanerat blev det bloggledigt över midsommarhelgen, men nu är jag här igen.  Här kommer lite ostrukturerat om vad vi har haft för oss de senaste dagarna. En inneboende i gästrummet har vi haft - VärmlandsA. Kul! Det har medfört höjd frekvens på cafébesöken... ett favoritställe är Sundsby Säteri. Midsommar firades med hejdlösa mängder mat... jag känner mig mätt bara jag tänker på det. Många timmar har spenderats i syrummet... åh, underbara plats. Om man kan bli kär i ett rum, så är jag nog det i det. Rätt många timmar har jag ägnat åt att lära känna min iphone... en väldigt rolig leksak... :-)

Tusenskönor på Sundsby säteri

Ett urval iphonefodral, av alla jag sytt ( börjar bli ett oräkneligt antal redan).

En instickad tvål, beställd av brorsan, blev äntligen färdig

Bild: VärmlandsA
Ännu en iphone kurs med min bror (expert på allt).

Syrummet fotat i sömnen 03:48
(helknasig, jag vet... det var inte helt lätt att hitta kameran på morgonen... :-))

Pionen jag planterade förra året blommar... som visade sig vara något helt annant än vad jag köpte. Någon som känner igen sorten? Den luktar liljekonvalj.

Spåren av Ms senaste intresse - dykning

Glömt att visa August i sina mormorssydda rosa kläder... han gillar inte att stå still

Bild: brorsan
Morr, gnäll, yyyl... en trädråtta... den vill jag bita ihjäl. Så brukar det låta mest varje dag, när Viggo får syn på ekorren. Vi kan inte ha öppet fönstret längre, för då hoppar han ut. Viggo är en dansk-svensk gårdshund, aven kallad råtthund, vars största intresse är att döda gnagare (och att slappa).

6 kommentarer:

Hedvig sa...

Blev en bloggpaus för min del också. Men jag älskar mobilfodralen! :)

disa sa...

Jag tog mig en bloggpaus jag med, har ännu inte ens fört över alla bilder till datorn heller.....söta kläder till ditt barnbarn och jätte fina fodral!! =)

Fiff sa...

Oj, det va en uppdatering som man kan kalla duga! Det fanns mycket fint att titta på :-) Gillar den rosa dressen, tvålfodralet o mobilfodralen!

Susilull sa...

Allt på en gång, så blir det ibland. Ja, midsommar kändes som en orgie i mat, tyckte vi åt konstant hela helgen!
Visst är det fint på Sundsby! Och gott fika har dom också!! Det är stickcafe där i juli, under Skapandefestivalen. Jag hoppas det inte krockar med nått på min semester, så jag kan åka dit.

englundskan sa...

Trädråtta är ett bra ord, dom äter fågelungar de bovarna. Vad har man en instickad tvål till? det låter nästan som om det var skönt.

Gärdet sa...

Gillade verkligen den stickade tvålen! Jag brukar tova in tvålar men att sticka var ju jättefiffigt! Gillar oxå ditt syrum ;)