söndag 21 november 2010

Värmande vantar

Mina favorithandledsvärmare är ett par gröna med röd kant stickade i Noro Kureyon sock. Nu har det blivit för kallt att ha bara fingrar utomhus, så för nån vecka sen kom jag på att det ju går att göra ett par likadana, fast med fingrar på. Fingervantar alltså... Nu är dom färdiga... sånär som på mer än tjugo ofästade trådar, med det är ju på insidan och i det här fallet är det utsidan som räknas. ;-) Hurra för varma vantar!
Den här veckan har ägnats åt stickning, sömnad (en klänning och fiffig förvaring ) och bakning (valnötsbröd, havrebröd och knäckebröd ) - husligt så det förslår...

11 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Jösses så mycket du hinner med på en förmiddag......jag blev alldeles matt. Men visst är det underbart när energin rinner till och man får en massa gjort!
Fingervantarna är jättefina och med långt skaft dessutom. Så tycker jag att det var roligt det där med att det är utsidan som räknas i detta fall!!!
Kram

Eva i Halmstad sa...

Jättefina vantar.
Härlig färg

Må gott
Eva

The Knitting Seaman sa...

Snygga vantar! Jag gillar färgen. Men du, tröttnar du aldrig på att sticka i grönt? :P

Emmas dagar sa...

Så fina vantar!
Vilket färgnummer är det?

Lena Andersson sa...

Jag önskade jag kunde sticka.
mvh Lena

Fiff sa...

Men jisses, ännu ett konstverk av dig! Det är roligt med det du stickar, för man kan nästan alltid se att det är du som har gjort det :-) Det e rätt coolt...att ha sin alldeles egna, sköna, GRÖNA stil ;-)

Emmas dagar sa...

Tack för tips!
Du har så väldigt mycket fina gröna färger på din blogg :-)

Majstess sa...

Jättefint!! Garnet gör sig verkligen jättebra i fingervantform!! Måste bara säga att din Revontuli-sjal är helt fantastiskt fin också!!

sunpan sa...

Så fina de blev!! Jag har aldrig vågat prova på fingervantar..

homehum sa...

My favorite pursuits are domestic ones: baking, sewing, knitting. It sounds like a great week!

Love the gloves--great colors!

Ulla-Bella sa...

Nydelige vanter:)