lördag 22 maj 2010

Koftan till August


Nu är den färdig! Hoppas att den passar. Koftan är stickad i Wollmeise Twin i färgen Mistelzweig och Colinette Jitterbug i färgen October Afternoon. Den är stickad uppifrån-och-ner med rundsticka 3 mm och jag har haft några olika mönster som stöd och sen stickat fritt utifrån det. Jag har också en pyjamas i strl 62/68, som jag har måttat efter.

Nästa vecka kommer August på besök, tillsammans med sin mamma och dom stannar i två veckor. Det kan nog bli ett och annat foto här på bloggen. Han är två månader nu och vi får  mobilfoton lite då och då på honom. Han är sötast i hela världen och nu tror jag att jag låter precis som en nybliven mormor. Precis som jag är!

6 kommentarer:

Medea sa...

ÅÅh vilken sötnos!!
Koftan blev jättefin! Vad mysigt att ha dotter och barnbarn på besök så länge. Antar att lillasyster också ser fram mot det.

Tina sa...

Tack!:) Jo, lillasyster längtar väldigt efter sin syster. Egentligen skulle dom ha kommit i dag, med resan blev uppskjuten några dagar. Stor besvikelse!

m sa...

Vilken söt kofta! Jättefina färger!

Maria sa...

Vilken härlig kofta! Jag har också mönster på en babykofta som man stickar uppifrån och ner på min blogg, titta gärna!

Anna sa...

Attans så fin den är, underbara färger och så härligt att de kommer så länge på besök!

aafke7 sa...

Heerlijk twee weken op bezoek!
Lovely to have them two weeks around! You can dive into baby smell, little toes, fingers, diapers and the first smiles of life!