söndag 20 november 2011

Nya kläder till en fin pojke

Oj, vilket skönt väder det är idag! Sol och värme och när man blundar känns det nästan som vår... fattas bara lite fågelsång.


Min favoritplats senaste tiden har varit syrummet och det har resulterat i massa nysydda kläder och en elak muskelknuta i ryggen. Då får du väl sy lite mindre då, säger Beata, när jag gnäller och sen masserar hon bort det värsta, så jag kan fortsätta sy. Hon är snäll hon och fantastiskt bra på att lösa upp spända muskler med sina händer.
Vad har jag sytt då? Jo, en hoper kläder till finaste barnbarnet August, som det var alldeles för länge sedan vi träffade. Jag har använt mönster ur Ottobre 3 och 4 från i år och tyger från Stoff & Stil. Det är rätt pilligt att sy kläder i storlek 92 och jag är glad att symaskinerna har ufört sig exemplariskt. Jackan är helfodrad och krävde rejält med tålamod och många koppar kaffe innan den blev färdig. Nu längtar jag tills det blir dags att få se om kläderna passar.
5 kommentarer:

Malin sa...

Vilka fina plagg du sytt! Och vilka söta tyger! Önskar nästan att mina barn var mindre så jag kunde sy något till dom i det fina snigeltyget. Men en 14:åring och en 8:åring har inte riktigt samma smak som jag. Synd!

Susilull sa...

Ja, vädret har varit härligt och nu är himlen knallorange ute. Här har jag haft fåglar som nog trott det varit vår, för dom har sjungit som galningar ute i äppleträden!

Vilken fin liten matchande garderob du sytt upp! Jackan var verkligen kanonfin!

Ulla-Bella sa...

Så flotte plagg du har laget. Nydelige farger du har valgt også:)

Hedvig sa...

Så fina kläder, älskar verkligen snigeln! :)

Fiff sa...

Oj, vad du är duktig. Kläderna är hur fina som helst!
O vill bara tacka för det fina du skrev till mig på bloggen, om att jag o min blogg träffar i ditt hjärta eller nåt liknande ♥
Jag vill bara säga tack för det, och detsamma till dig! Det är nåt speciellt med dig också, som att det är nåt som klaffar. Personkemi i bloggvärlden på nåt sätt :-)
Kram!