Denna fredag provade jag ett nytt recept - Chicken Tikka Masala. Receptet hittade jag här en liten bit ner på sidan. Oj, oj, oj, vad gott det var... en blivande favoriträtt hemma hos oss. Mat som värmer i magen och liksom finns kvar i munnen långt efter sista tuggan svalts ner. För lchf-anpassning, byt ut riset mot blomkålsris istället. Hur gör man då blomkålsris? Riv ett halvt stort blomkålshuvud för tre personer och koka upp en kastrull vatten (för att spara el och tid om du inte har induktionsspis, värm vattnet i vattenkokaren) och lägg i den rivna blomkålen. Koka i 30-40 sekunder. Klart! Nu snackar vi snabbmat... ;-)
Ha en skön fredag!
2 kommentarer:
Tack för tipset om blomkålsris. Trots att vi ätit LCHF så länge har jag inte hört tipset tidigare.
Kan tenke meg det var godt:) Ha en god helg:)
Skicka en kommentar