fredag 25 mars 2011

Resten av klänningen

Tunn manchester med stretch är så skönt att sy kläder av, sen att det är trevligt att klappa på och bekvämt att ha på sig är en extra bonus. Idag var min fotograf hemma (puss), så nu får ni se hela klänningen. Mönstret är från senaste nummret av Sömmnadsmagasinet (3/2011).

                               Stella vill också vara med                     Brrr... nu måste jag gå in och värma mig.

Inköp av mat stod på programmet i dag, men när vi kom till Kungälv, så råkade vi köra fel och hamnade i Tygaffären (ooops...). Mer manchester i knallig cerise och lite trikå till leggings och t-shirts blev det... så det kan bli.
Nu är maten köpt iallafall, så vi kan göra äggost. Det är nämligen beställt till i morgon då vårt barnbarn, August fyller ett år! Då blir det kalas i Småland (där dom inte ens hört talas om äggost...).

Trevlig helg på er!

11 kommentarer:

Medea sa...

Men hjälp, fyller han redan ett år?? Vad tiden går fort.
Kul att se hela klänningen. Den ser jättefin ut. Idag har jag inte sytt något alls utan stickat och solat. I morgon hoppas jag att jag hittar mer prickigt trikå på marknaden. Ha en skön helg!

Ulla-Bella sa...

Så flott den er! Kan godt forstå at dette blir et yndlingsplagg:)

Susilull sa...

Så fin klänningen blev, ser bekväm och fräck ut!
Tänk så konstigt det kan bli ibland, att bilen bara svängde in till tygaffären sådär ;-)

Önskar dej också en trevlig helg, med 1-årskalas i Småland!!

Fiff sa...

Härlig! Och jag kan väl aldrig tänka mig att den kära mormorsrutan blev nobbad! Tänk så mkt man kan göra med den :-) Ser fram emot att se en av dig så småningom. Under tiden- sy på, och ha en fin helg!

Anonym sa...

I *LOVE* your dress! It's always happy to find yourself in a fabric store ;-)

Happy birthday wishes to August!

sunpan sa...

Så snygg! Jag älskar modellen!! Har sytt en jag också :)

Lilli sa...

Jättesnygg och praktisk klänning. Äggost som bara är sååå gott!! Det älskar jag! Men nu var det länge sedan jag gjorde en. Spindeln som kryper på din blogg är riktigt läcker :) Ha en bra helg!

disa sa...

Så fin!! Älskar manchestertyger!! Fyndade för några dagar sedan manchester tyg för 39 kronor metern. *ler* Är själv i färd med att göra ett mönster på en liknande klänning, men är inte klar med det än. Och den blir nog inte i mitt fyndade manchester tyg tror jag. Ska se om jag får klart det ikväll och kanske hinner sy på det imorgon. Men jag har så många obloggade alster nu att det dröjer nog innan de alla funnit sin väg till min blogg. *pust*

Madeleine sa...

Vad läckert det blev! :D

Emilia sa...

Åh så snygg!

Anonym sa...

Oh så fin, måste ju bara på jakt efter tidningen imorgon för mönstrets skull!
Supermysig klänning!"