söndag 19 september 2010

Valdagen

Det gick upp för mig härom dan att jag och Cable Mundo Pulli hör inte ihop. Det får bli någonting annat av garnet. Befrielse och återvändande inspiration... Ett par sockar till barnbarnet har påbörjats och ett litet koftembryo, som kanske blir en långkofta när den blir stor. Knepigt att sticka sockar när fötterna bor så långt bort. Lösningen blev att köpa ett par babysockar i lämplig storlek att använda som mall.


Snart ska hela familjen åka till vallokalen och rösta, sen kanske det blir en promenad med svampkorgen i det fina höstvädret.

6 kommentarer:

Malin sa...

underbara sockar!!!!!! ser fram emot att gå på stump kursen som du har hos monica och carina!!!!! ha en fortsatt bra söndag!

Medea sa...

Ljuvliga sockor!!! och långkoftan ser spännande ut.

Fiff sa...

Strumporna ser jättesöta ut! Och då åker väl du och röstar grönt idag då..? ;-) blinkblink, hihi!

Anonym sa...

I love the colors of the socks you are knitting for your grand baby. So sweet! I hope you had a chance to go for your walk after voting.

lil sa...

Så fina sockor!

Anna sa...

hej jättefina sockar, är det fiskmönster? jag behöver lite hjälp med mössan felicity, det är andra gången jag repar upp för att den blir för liten. hur långt stickar du innan du går upp i storlek på stickor? innan du ökar var 10:e maska? hur många varv stickar du sen rakt innan minskningen? i vilken takt minskar du sen? vill så gärna att denna ska bli bra hoppas på din hjälp. ha det gott!