onsdag 29 december 2010

Nya sockar...... och alla trådar är fästade. *ger mig själv en klapp på axeln*
Sockarna är stickade från tån och upp på stickor 2,5... i Crazy Zauberball, färg Frische Fische. Underbara, underbara garn... det blir inte tråkigt att sticka när färgerna skiftar hela tiden. Min yngsta dotter är lycklig bärare av dessa sockar och eftersom jag känner mig lite avundsjuk på henne, ska jag sticka ett par Crazysockar till mig själv också.

7 kommentarer:

herr avig / mr purl sa...

Snygga!

Saras pyssel sa...

Härliga! Kul att färgerna blev "omvända" på de två sockarna! :-)

Fiff sa...

Jag vill också ha zauberball! :-( Var hittar alla det? Har inte ens sett det live nån gång. Finfina sockar! Jag ska om någon dag blogga om ett par tofflor, då får du se vilka mini-fötter jag har :-) Kram

Alexandra sa...

Snygga =) & dina färger med i dem även om de sitter på dotterns fötter. Har stickat ett par barnsockar i Zauberball innan, rosa/grön/vit, riktiga prinsess-saker. Funderar på ett par till mannen nu. Roligt garn att sticka i som du skriver då de skiftar färgerna så. Har dock aldrig stickat nerifrån & upp som du gör, får se om jag vågar mig på det =) Gott slut & gott nytt pysselår!

Ulla-Bella sa...

Det er nok mange som ønsker seg slike flotte sokker:)

Bland nystan o papper sa...

Fina! Det påminner mig om att jag har ett nystan F F liggandes till sockar. Dags att sätta igång med dem.

Snäckskalsdalen. sa...

God fortsättning och vilka fina strumpor, du stickar så fort och så mycket så jag tror du har en maskin som gör det. Fast då hade det inte blivit så fint.
Agneta kram