torsdag 20 december 2012

Julfint

Två dagar har vi julstädat och ååå vad det är tråkigt! Egentligen hade vi tänkt att städa badrummet igår, men det blev en vilodag i stället. Mycket trevligare!
Så idag var det dags för badrummet... men tänka sej, säkringen som strömförsörjer just det rummet valde att gå sönder inatt. Jag tar det som ett tecken på att det är meningen att jag ska lägga upp till en ny stickning istället för det där andra, som inte går att göra i ficklampssken. Hurra!
En roligare sak än städning är att det har flyttat in en liten katt hos oss. En luddig och vit, gardindinglande, sladdätande liten vilding. Doris heter hon och är underbar.
Hon älskar julgranar också... 

10 kommentarer:

Yvonne sa...

Det är bättre med stickning än städning.

GOD JUL!!!
Yvonne
Tygaffären

kråkspark sa...

Vilken himla tur du hade att säkringen gick så du fick ägna dig åt nyttigare saker!
Själv har jag lite jobb kvar att göra innan helgen sätter igång men då ska det stickas och mysas! Städningen skjuter vi på till en annan gång! ( Nä, det var inte riktigt sant faktiskt! Det är ju så skönt när det är rent och fint så lite putsande blir det nog även om det är tråkigt!)

God Jul

Maria sa...

Vilken helt underbar gran du har tagit in! Hos mig dröjer det nog till på söndag då vi sätter in granen och jag får sitta och "tindra och glänsa ikapp med den", men risken är att jag somnar istället. Har "lite" jag måste hinna fixa innan dess. Kul att du följer min köksrenovering.

Fiff sa...

Definitivt rätt prioriterat! Handarbete SKA gå före städning helt enkelt :-)
Den där kattdamen känner jag igen, o jag blev ju allt lite kär när jag såg henne första gången! Älskar namnet! Doris ♥. så coolt!

Susilull sa...

Tror du gjorde en helt riktigt tolkning av säkringen :-)
Kul med en liten katt i huset!

God Jul på dej!
Susanne

disa sa...

God jul igen!! Stickning är trevligare och vinner lätt!! Granen ser väldigt fin ut. Härligt att höra att andra har lika stora problem att handla som jag!! ha ha

Linda sa...

Städning är överskattat när man kan sticka istället! :)
Så söt lilla Doris är! :)

Gott Nytt År!

metamorphosis sa...

Alla skäl att lägga upp en stickning måste ju räknas som bra skäl? Eller? ;)

Hedvig sa...

Gott nytt handarbetsår önskar jag dig! <3

Medea sa...

Superfint garn OCH gran förstås.