fredag 9 december 2011

Fem intensiva dagar...

Fem dagar har vi fått rå om vår utflyttade dotter, barnbarn och en hundvalp. Intensiva dagar då man inser att det börjar bli närmre pensionen än småbarnsåren. Oj, hoppsan! Det lät gammalt...  :-)
Tänk att man kan bli så trött av busiga hundar och en ett-och-ett-halvt-åring. Det är bara för att du inte är van, sa Beata. En kvaddad bil och ett bilköp har också ingått under veckan. Inga personskador, som tur var, men bilen var bortom räddning. Inte konstig att kameran nästan förblev oanvänd... jag som tänkt fylla på bildförrådet med barnbarnsbilder.

Städhjälp

Bucklig bil (fin alliteration... )

Så här trött kan man bli...

4 kommentarer:

englundskan sa...

Mysig unge.
Du, ålder är något man vänjer sig vid långsamt. Förra året, när jag hade jobb, så frågade folk hur länge jag skulle jobba. Halv fem, sa jag eftertryckligt. Numera svarar jag på det som egentligen var frågan, tar nog pension nästa år.
Och jag ser fram mot det!

Heldri sa...

Åh vilken helmysig bild med barnet som somnat med hundarna!

Susilull sa...

Så mysigt det ser ut där i hundkorgen!
Tråkigt med kvaddad bil, men tur att ni är oskadda!!
Det räcker man kommer strax över 40, så kan barn och hundar kännas ernergikrävande, speciellt ljudnivån :-)När vi tillbringat en helg hos goda vänner som har tvillingpojkar och två hundar, behöver vi nästan extra ledigt för att vila upp oss :-)

metamorphosis sa...

Alltså, den där sista bilden! <3